Sternberg blomster lægger vægt på at personliggøre blomsteropgaverne hvad enten det er til festlige lejligheder eller til begravelsen. 

I butikkens binderi tænkes der kreativt og naturens egne materialer tages gerne i brug. Det fremgår i buketter, dekorationer mm

Mine produkter

Sternberg stauder

Som kunde hos Sternberg blomster kan du forvente personlig service og kvalitet. Jeg imødekommer mine kunders ønsker ved at lytte til deres behov og herudfra bliver vi eninge om blomstervalg, farver, opsætning mm. For mig er det vigtigt at blomsteropgaverne, hvad enten det er buketten til værtinden eller dekorationen til brylluppet bliver personliggjort. Jeg vil være med til at sætte prikken over i`et.

Jeg tilbyder

sternberg stauder

I butiken bliver der produceret buketter, dekorationer og begravelsesbinderi, men mere utraditionelle opgaver som dekorering af borde til festen, gulvstager til jubilæet samt showroom er også en del af de opgaver jeg gerne løser. Jeg er glad for nye og utraditionelle opgaver så min kreativitet bliver udfordret.

Jeg tilbyder desuden kurser for private og erhverv f.eks op til højtider. På kurserne er det op til deltagerne om der skal fokuseres på buket eller dekorationsbinderi.